Wie Zijn Wij

Halbe van der Veen
Sinds jongs af aan was ik bij ons op de boerderij altijd al bezig met auto’s. De techniek erachter en het maken van iets wat niet functioneerde vond ik geweldig.
In 1979 kwam ik terecht bij een LMB/autogarage bij mijn voormalig dorp. In 1995 nam ik, het in Rouveen gevestigde) autobedrijf Reurink (voorheen Haakmeester) over. Van 1995 tot 2010 heb ik in Rouveen de autogarage en autohandel gehad. In 2010 werd het tijd voor iets anders. Na een poos in de bouw hebben gewerkt, begon ik de auto’s toch wel weer te missen. In 2018 is van der Veen Auto’s opgericht. Van der Veen Auto’s richt zich alleen op de verkoop van auto’s en besteed het onderhoud en de algemene periodieke keuring uit.

Van der Veen Auto’s is een kleine onderneming, die gevestigd is in het centrum van Rouveen, die op een eerlijke, transparante manier zaken met zijn klanten doet. Ik hou van persoonlijk en klantgericht contact. Met mijn hulp, kennis en ervaring proberen wij voor u de perfecte auto te vinden!

Niek van der Veen.
Inderdaad, de zoon van. Sinds ik klein was loop ik al tussen de auto’s, was het niet thuis bij mijn vader dan wel bij het autobedrijf van mijn opa in Nieuwleusen. Terwijl ik zelf een andere studie koos is de liefde voor auto’s niet minder geworden. Toen in 2018 van der Veen Auto’s in het leven werd geroepen heb ik dit samen met Halbe gedaan. Tegenwoordig houd ik mij bezig naast mijn studie met het: in- en verkopen van auto’s, advertentiebeheer en de online-kant van de automotive.

Bel van der Veen auto's Bel van der Veen auto's Mail naar van der Veen auto's Occasions van der Veen auto's Facebook van der Veen auto's